Isporuka


Isporuka je trenutno moguća samo na teritoriji republike Srbije.

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom, a plaćanje se vrši isključivo u dinarima.

Rok IsporukeNakon Vaše potvrde, porudžbina  je sistemski prosleđena službi internet prodaje, dok je kopija prosleđenog dokumanta odnosno narudžbe  poslata na Vaš navedeni mail. Nakon toga Vaš paket možete očekivati u narednih 5 radnih dana. Ukoliko je Vaša narudžba dostupna, mi ćemo Vas obavestiti dan pred isporuku. U suprotnom, kako postoji mogućnost da usled velikog interesovanja i potražnje artikla kojise nalazi u Vašoj korpi, željeni artikal ne bude isporučen zbog ograničenog lagera istog, vi ćete biti obavešteni u roku od 24h. 


Trošak poštarine

 Za  porudzbine cija je vrednost veca od 2.000,00 postarina je besplatna. Za porudzbine cija je vrednost manja od 2.000,00 trosak dostave snosi kupac.


Preuzimanje  pošiljkeFirma koja vrši dostavu robe za Ramax je Daily express kurirska služba. Kuriri pošiljke donose na adresu u periodu od 08h do 17h. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajeno jeste da ukoliko niste na adresi Vas kurir pozove na broj telefona koji ste ostavil kako biste ugovorili  novi termin preuzimanja isporuke. Ukoliko i tada ne budete na adresi, isporuka se vraća.

Način plaćanja


Plaćanje kupljanih proizvoda je moguće na tri načina:
    1. Elektronski (karticom) putem sajta
    2. Pouzećem (gotovinski) prilikom preuzimanja
    3. Virmanom, uplatom na naš tekući račun.